Schoolfoto’s

ALS U NU DE SCHOOLFOTOGRAAF BOEKT KRIJGT U EEN OPTREDEN VAN DE KIDS-DISCO BIJ U OP SCHOOL CADEAU!!

De prijs/kwaliteit verhouding staat bij ons hoog in het vaandel, en wij bieden concurrerende prijzen.
Iedereen krijgt bij ons de nodige aandacht, waardoor het kind leuk en trefzeker gefotografeerd wordt.
Door efficiƫnt te werken zijn we een graag geziene schoolfotograaf al meer dan 20 jaar op veel scholen door heel Nederland.

Onze flexibiliteit is optimaal.
De school kan kiezen voor de samenstelling van het foto-pakket of laat dat iedere ouder zelf beslissen, en heeft keuze uit drie verschillende fotografie stijlen, traditionele schoolfoto’s, schoolfoto nieuwe stijl, schoolfoto eigen achtergrond kiezen.
Via een speciaal ontwikkelde website kunnen de ouders met een eigen inlogcode de foto’s van alleen hun kind bekijken en bestellen.

Alles is bij ons bespreekbaar.
Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur en een professioneel foto-vaklab waarin wij de foto’s op de beste kwaliteit Fuji fotopapier afdrukken.

Basispakket:
Ons standaardpakket bestaat uit: groepsfoto met schoolnaam 13/19 cm, portret 13/19 cm + pasfotocombivel bestaande uit 2×6/9 cm en 8 pasfoto’s.
Daarnaast kunt u het pakket volledig aanpassen naar uw wens, wij hebben fotopakketten met meerdere fotovellen met combinaties in zwart/wit en sepia.
De ouders kunnen ook het originele Digitale bestand kopen voor het digitale fotoboek.
Wij hebben ook diverse maten CANVAS prints, zowel voor de familie foto als de portretfoto erg mooi om te hebben, deze worden na zeven werkdagen bij u thuis bezorgd door PostNL.

Maak een afspraak 06-53956980 of studio 0251-213627 het is beter om mobiel te bellen, wij zijn vaak op locatie aan het werk of stuur ons een mail info@fotostudiovandenengh.nl

ZIJN ER VAN UW KIND SCHOOLFOTO’S GEMAAKT EN WILT U DEZE BESTELLEN? KLIK DAN HIER!

No Comments

Comments are closed.